Search found 4 matches

by Cdavami
2020-11-25 15:53
Community: Tips, Tricks and Tech Help
Topic: I cannot get my anet et4 to print
Replies: 1
Views: 339

I cannot get my anet et4 to print

I’ve tried a bunch of different stl files and even the g codes from the default sd card and the printer always does the same thing. Just makes a blob about 5 mm wide and says success. Help please! I also noted that I does not home before printing which online it says it should and also it will no he...
by Cdavami
2020-11-25 14:56
Community: Beginners about 3D Printing
Topic: Anet et4 not printing with cura
Replies: 0
Views: 280

Anet et4 not printing with cura

Seems like no matter what I try to print whether an calibration cube or the provided fan duct. All I get is a single little blob of pla about 5 mm wide. I don’t understand what is going on. Also when I hit print, the nozzle and bed stay at zero unless I preheat it. Maybe these problems are connected...
by Cdavami
2020-11-24 20:51
Community: Anet 3D Printers
Topic: ET4 temperature sensor issues ?
Replies: 4
Views: 559

Re: ET4 temperature sensor issues ?

It goes back and forth between 24 and 25 /0 C and when I try to heat up it is 24/ 220. Eventually it will glitch and go back to 24/0 C and then will not let me change until I power off the machine. I have a brand new thermistor so that is not the problem.

And I am on version 1.1.5 as well.
by Cdavami
2020-11-22 22:30
Community: Anet 3D Printers
Topic: ET4 temperature sensor issues ?
Replies: 4
Views: 559

ET4 temperature sensor issues ?

Hello,
I just got an ante et4 and the temperature for the extruded is not reading properly and not heating up. I am running V 1.1.t firmware and I can’t seem to identify the problem. Could somebody help me trouble shoot?